Ticker

6/recent/ticker-posts

Türk Siber Güvenlik Timi Kayıtlar Yeniden Açılmıştır Kayıt Yapmak İçin Mobil Uygulamamızı İndirin

Türk Siber Güvenlik Kayıt


Türk Siber Güvenlik Team olarak üye alımları mobil uygulamamız üzerinden aktif hale getirilmiştir.
Sizde Timimiz altında siber savaşçı olmak istiyorsanız uygulamamızı indirip kaydınızı yaparak aramıza katılabilirsiniz.
Dikkat:
Üye alımlarında kullanıcı bilgileri özenle kontrol edilir. İstenilen bütün bilgiler incelenip doğruluğu onaylanınca time alım sağlanır. Doğruluğu teyit edilemeyen kullanıcıların kayıt istekleri fes edilir.
Türk Siber Güvenlik Tim Kuralları:
  1. Küfür yasaktır 3 ihlalden sonra kullanıcı timden sınırdışı edilir.
  2. Tim içinde şahsi gruplanma yasaktır fark edildiği taktirde kullanıcı sınırdışı edilir.
  3. Tim içinde farklı kullanıcılar ile dalga geçmek alay konusuna tabi tutmak yasaktır cezası kullanıcı timden sınırdışı edilir.
  4. Tim içinde kızlarla yakınlaşmak ve ilişki yaşamak kesinlikle yasaktır fark edildiği takdirde her iki kişide timden sınırdışı edilir.
  5. Tim içinde kontrol ve disiplin sağlanması için askeri disiplin bulunmaktadır askeri disipline uymayan kullanıcılar 3 uyarıdan sonra sınırdışı edilir.
  6. Tim içinde chat da yasaklı ve virüslü linkler yayınlanması yasaktır 3 uyarıdan sonra kullanıcılar timden sınırdışı edilir.
  7. Tim içinde verilen görevlere itiatsizlik kullanıcıların statüsünü düşürür ve devam edilirse kullanıcı sınırdışı edilir.
  8. Tim içinde ego kasmak veya kavga çıkarmak yasaktır 3 uyarıdan sonra kullanıcı sınırdışı edilir.
  9. Tim içinde farklı timlerin adını kötülemek veya o timler hakkında yorum yapmak yasaktır 3 uyarıdan sonra kullanıcı sınırdışı edilir.
  10. Chat içinde flood kasmak kesinlikle yasaktır cezası timden atılmaktır.
  11. Tim personellerinin bilgilerini sormak,yaymak ve kullanmak kesinlikle yasaktır cezası duruma göre savcılığa verilme ve yasal işleme alınma durumları olabilir ve o kullanıcı timden atılır.
  12. Tim içinde kullanıcılar diğer kullanıcılar ile özel konuşmaya girmeleri yasaktır cezası statü düşürme ve devam edildiği takdirde timden atılmaktır.
  13. Türk Siber Güvenlik Timi istihbarat timi olduğu için uzmanlarımız psikoloji ve istihbarat alanında sizlere yardımcı olacaklardır.
  14. Chat içinde +18 cinsel fotoğraflar ve cinsel sohbetler kesinlikle yasaktır cezası kullanıcı sınırdışı edilir.
  15. Kullanıcılar arasında şahsi veri akışı kesinlikle yasak ve Ankara 7.Ceza Mahkemesince suçtur yapıldığı taktirde kişiye yasal işlem uygulanıp timden sınırdışı edilir.
Kurallar duruma göre değişkenlik gösterebilir kurallara uyulduğu takdirde kullanıcılar saygı,sevgi ve güven çerçevesinde göevlerini yapabilirler.


Anahtar Kelimeler:
Google,Facebook,İnstagram,Siber İstihbarat,Türk Siber Güvenlik,Telegram,Mobil Uygulama,

Yorum Gönder

0 Yorumlar