Ticker

6/recent/ticker-posts

Siteye DDOS Atma ve Sınırsız VPS Alma



 Evet Arkadaşlar. İlk olarak VPS Server alacağımız websiteye gidiyoruz. Linklerini aşağıda vericem merak etmeyin. Siteye girdiğimizde sağ üstteki üç çizgiye basıp "sing up" yazan yere tıklıyoruz. İsim soy isim sallayıp geçin mail kısmına kullandığınız bir mail yazın çünkü doğrulama yapicaz.


Sınırsız vps server alabilmemiz için hesap açmamız gerekiyor. Bunun için sınırsız mail almamız lazım. TempMailden sınırsız mail çekebildiğimiz için birden fazla server alabiliriz. Yani kısaca TempMail kullanın. Mail kısmını girdikten sonra şifreyi de sallayın ancak şifrenizin içinde büyük küçük harfler ve rakamlar olmak zorunda. Sonra kayıt olun. Maile doğrulama linki gelecek. Onu kopyalayıp yeni sekme açarak arama kısmına yapıştırın ve adrese gidin. Böylelikle hesabımızı onaylamış olduk.

Şimdi sıra geldi server almaya. Karşımıza küçük bir pencere çıkacak. Container bölümünde başlayacağız. Serverınızın ismini girin ve sonra altta bulunan programlara bakın. Ruby, python vb. En aşağıya doğru inin. Orada "python centos 7.2" yazacak. Onu seçip sekmenin sağ altında bulunan "creator" yani kur butonuna basarak kurun. Sonra sekme kapanacak ve server kurulmaya başlayacak. Burda 1-2 dk beklememiz gerekiyor.

Bekledikten sonra artık serverımız hazır. İki tane küçük sekme çıkacak. Bize gözüken ilk sekme server hakkında bilgiler veriyor bunu kapatabiliriz. Bize asıl lazım olan şey terminal bölümü bu bölüm linux, termux vb. arayüzün neredeyse aynısıdır. Python ile yazılmış her aracı buraya kurabilirsiniz. Etkili bir DDoS saldırısı için 4-5 tane daha server kurmanız lazım. VPN bağlanıp saldırırsanız çok daha etkili olacaktır. Gizli sekme açarak bu anlattıklarımı yaparak hiç para vermeden sınırsız server alabilirsiniz. Teşekkürler.

Konumuzun sonuna geldik, server kurmanız 5 dakikanızı almaz. İçine kurduğunuz araca göre ve server sayısına göre DDOS saldırınız etkili olur. Anonymous Doser vb. tarzı programları silin, hiçbir işe yaramaz. Kendi internetinizi vurur. Bizim saldırımız çok daha etkilidir.

VPS SERVER ALMAK İÇİN: https://codeanywhere.com


TEMP MAİL: https://temp-mail.org

Yorum Gönder

0 Yorumlar